Acasă este locul unde familia se simte bine, iar o casă care arată bine, atât exterior, cât și interior, face ca acest cămin al familiei să fie deosebit. Plecând de la ideea că acasă este acolo unde este familia, Cost Wood – case din bușteni propune o serie de proiecte ideale pentru fiecare categorie de familie, în funcție de dimensiunile caselor.

 

Casa din bușteni de dimensiune mică:

Cost Wood – case din bușteni recomandă casele de lemn de dimensiune mică pentru:

  • Familiile noi: persoanele care abia au format o familie și au nevoie de o casă stabilă pentru viitor.
  • Persoanele care își doresc ca fiecare colț al casei să fie utilizat la capacitate maximă, fără să piardă nici măcar 1 mp.
  • Acele persoane care doresc o casă de vacanță unde familia se reunește în fiecare sezon într-un cadru cu totul special.

Pentru categoria caselor din bușteni de dimensiune mică recomandăm Casa Andreea, Cabana Nan care se încadrează în 90 – 100 mp.

 

Casa din bușteni de dimensiune medie:

Aceste case din lemn sunt ideale pentru:

  • Familiile numeroase.
  • Persoanele cărora le place să aibă spațiu din plin, unde fiecare colț al casei este suficient de aerisit astfel încât fiecare membru al familiei să simtă că are spațiul propriu.

În această categorie spațiul utilizat este între 100 – 150 mp, iar ca exemple de case, vă sugerăm: Casa Viena, Casa Tudor sau Casa Roșca.

                                 

 

 

Casa din bușteni de dimensiune mare:

Casele din lemn sunt o capodoperă, cu adevărat. Tocmai din acest motiv, o casă din bușteni de dimensiune mare poate fi o atracție inedită, o casă splendidă pe care întreaga familie o îndrăgește. Acest tip de casă de potrivește:

  • Familiilor numeroase: atunci când ai mai mulți copii, știi că ai nevoie și de spațiu – de aceea, casele din bușteni de dimensiune medie pot fi o alegere bună pentru ca toată familia să fie mulțumită. De asemenea, dacă în casa ta se adună rudele, prietenii și cunoștințele, atunci…este momentul pentru o asemenea casă din bușteni.
  • Persoanelor care doresc să utilizeze o casă din bușteni ca hotel/ sala de evenimente/ pensiune: având suficient spațiu pentru diverse activități specifice domeniului turismului, acest tip de case din lemn se poate încadra pe lista de ,,case ideale pentru afacerea mea”.

Dimensiunile de peste 150 mp le încadrăm la case din bușteni de dimensiune mare, iar pentru această categorie îți recomandăm proiecte precum: Casa de Vânătoare, Casa Diaconu sau Casa Rusu.

                                       

 

Tu ce casă din bușteni îți dorești?