Familie numeroasă? Musafirii vin des la voi și stau peste noapte?

Casa Diaconu poate fi alegerea potrivită pentru familiile numeroase, prietenii familiei și cunoștințe deoarece are spațiu suficient pentru toată lumea și este practică.

 

Casa Diaconu are spațiu pentru toată lumea:

Casa din bușteni are 185 mp și se împarte pe 2 nivele, parter și mansardă.

La parter găsim 2 camere, un living mare pentru ca toți cei de-ai casei să se poată întâlni într-un loc frumos la sfârșitul zilei. Baia, de asemenea, combină autentic textura lemnului cu elementele sanitare pentru ca locul de relaxare al familiei să fie special.

Bucătăria de la parter poate fi locul ideal pentru cele mai bune discuții și preparate, timp în care cele 2 terase pot fi răspunsul pentru ieșirile în aer liber.

Mansarda conține 2 dormitoare, 1 baie și scara interioară pentru ca toată lumea să aibă spațiu suficient, într-un cadru intim.

 

 

Casa Diaconu este practică.

Datorită spațiului de care dispune construcția din bușteni este practică. Îmbinarea lemnului cu celelalte elemente de construcție este, de asemenea, practică deoarece întreaga familia poate utiliza acest lucru în beneficiu ei: fie în bucătărie, baie sau chiar afară, pe terasă.

 

Casa din bușteni Diaconu este pregătită pentru familiile mari, familiile cărora le place să aibă mult spațiu pentru diferite activități sau pur si simplu pentru acele familii la care musafirii le calcă des pragul.