Echipa Cost Wood – case din bușteni tratează lemnul ca pe o artă, de aceea, orice construcție este, de fapt, o capodoperă. Ca orice capodoperă, și casele din bușteni au nevoie de câteva tratamente pentru durabilitate în timp. Suntem de părere ca o casă din bușteni durabilă înseamnă o casă pentru generația următoare.

 

Chiar din timpul construcției buștenii sunt tratați în 5 etape de tratament pentru ca lemnul să își păstreze proprietățile (natural, regenerabil, biodegradabil), dar și alura estetică.

 

De asemenea, un tratament extrem de important pe care Cost Wood îl oferă caselor din bușteni este tratamentul antiseptic. Tratamentul antiseptic se face pentru TOATE CASELE COST WOOD deoarece păzește casa împotriva insectelor, mucegaiului și ciupercilor.

 

Aceste 3 elemente pot fi adevărați inamici ai lemnului, însă datorită tratamentului antiseptic făcut de către echipa Cost Wood – case din bușteni, construcția din lemn va fi păzită de insecte, mucegai și ciuperci și va crea un mediu curat, sigur și sănătos pentru întreaga familie!