,,Casa ta este frumoasă!”

,,Ce frumoasă este casa din bușteni!”

 

Asta ne spun clienții Cost Wood – case din bușteni că rudele, prietenii și cunoscuții le-au zis după ce i-au vizitat. Credem că acest lucru se datorează faptului că o casă din bușteni nu este doar o construcție, ci o artă de sine stătătoare.

 

De ce construcțiile din bușteni sunt estetice?

Autentice: chiar dacă toate casele sunt construite din bușteni, fiecare casă are particularitatea sa: fie câțiva bușteni sunt mai închiși la culoare, oferind o notă rustică, fie întrepătrunderile buștenilor sunt mai mici sau mai mari, arătând ca o împletitură din spice de grâu.

Complexe: deși utilizăm 80% bușteni în construcții, iar casele arată, la prima vedere, destul de simple, construcțiile din bușteni sunt complexe. De la interior, la exterior – se poate observa cu ochiul liber complexitatea formelor, texturilor, întrepătrunderilor buștenilor și al design-ului. Dovadă stă și faptul că deși buștenii sunt masivi, la atingere sunt fini – pe cât de complex, pe atât de simplu.

Speciale: știi că atunci când cineva are o casă din bușteni, are ceva special. Acea familie care cunoaște, deține și trăiește în spiritul caselor Cost Wood, știu un lucru: căminul lor se diferențiază față de alte cămine nu doar din punct de vedere al avantajelor financiare, de sănătate și al durabilității, ci și din punct de vedere estetic.

 

Ești pregătit pentru casa ta din bușteni?