Da, este adevarat.

Casele din busteni Cost Wood sunt ecologice! Daca totusi ai indoieli, noi vrem sa iți spunem că…

 

  1. Suntem ECO – FRIENDLY:

Inca de la inceput ne-am propus ca toate casele Cost Wood sa fie eco – friendly si sa pastreze prietenia cu natura. Astfel ca, lemnul pe care il utilizam in constructia caselor Cost Wood este regenerabil, biodegradabil si natural. De pilda, lemnul defectuos pe care nu il putem utiliza in constructia caselor din busteni, il transformăm in combustibil.

  1. Selecționarea:

Fiecare lemn Cost Wood este atent selectionat și nu este taiat fara a avea cunostinta de acest lucru. Taierea ratională a bustenilor este principiul pe care il utilizam in activitatea noastra.

  1. Combinarea cu alte materiale:

Pentru constructia caselor din busteni, utilizăm 80% lemn, (iar restul 20% materiale moderne) de aceea, lemnul utilizat este biodegradabil si regenerabil. Astfel, mucegaiul, mirosul neplacut și posibilele poluari cauzate de alte materiale moderne nu apuca sa își faca efectul – bustenii oferind mereu aer proaspat si atmosfera buna.

 

Casele din busteni Cost Wood garanteaza nu numai siguranta materialului, durabilitate si rezistenta, ci si faptul ca fiecare bustean se afla la locul lui. Pentru busteni, clientul primeste si garantie.