Ne intrebam – la ce te gandesti atunci cand achizitionezi o casa? Pe langa multe alte aspecte, te gandesti si la buget. Planurile, proiectele si tot ceea ce tine de constructia și amenajarea unei case, automat, se leaga si de situatia financiara.

De aceea, Cost Wood recomanda casele din busteni care sunt foarte rentabile din punct de vedere financiar pe plan temporar si permanent.

Pretul constructiei unei case din busteni este cu aproximativ 25% mai mic decat costul ridicarii unei case clasice din beton sau caramida.

DE CE?

  1. Finisajul

Casele din busteni nu necesita finisaj. Fara lavabil, tapet sau alte elemente specifice. Dupa ce bustenii au fost tratati in 5 etape de tratament, ramane doar lemnul si mirosul sau proaspat. In acest fel, costurile pentru finisaje nu există!

 

  1. Designul caselor din busteni

Casele Cost Wood sunt pe cat de simple, pe atat de frumoase. Cheltuielile inutile legate de design vor disparea, pastrand astfel autenticitatea caselor din lemn, unicitatea fiecarui bustean in parte, dar și masivitatea acestuia care ofera casei un aspect special. Casele din busteni nu necesita un design complicat deoarece lemnul oferă deja un aspect aparte, unic.

 

  1. Constructia si montarea

Uită de numerosii muncitori de pe santier. La Cost Wood – case din busteni, echipa monteaza intr-o luna casa la locul dorit, astfel incat nu vei avea parte de costuri suplimentare legate de constructie și timpul in care se deruleaza acest proces, la locul montarii. Într-o lună echipa noastră monteaza casa mult dorită, respectand termenele limita si planul pe care impreuna l-am creat.

Ne-am dorit mereu sa aducem pe piata mai mult decat o simpla casa. O casa durabila, rentabila si speciala –  Cost Wood – case din busteni.