1. Lemnul de culoare naturala, semineul și mobilierul confortabil – baza unei camere de zi calde si comode.

2. Pe fundalul lemnului, mobilierul alb si detaliile interioare arata spectaculos. Culoarea alba va face designul viu si modern. Combinand peretii albi si mobilierul de culoare alba, designul va fi expresiv, iar camera spatioasa și luminoasa.

3. Spatiul cu pereti din lemn este completat si definitivat de mobilier de culoare deschisa.

4. Armonios arata peretii, mobilierul si obiectele de interior intr-o singura culoare. Dar este important sa diluati uniformitatea cu detalii de culoare aprinsa (perne, draperii, vaze etc.)

5. Lemnul si piatra naturala se completeaza armonios. Aceasta combinatie este potrivita pentru un interior strict si discret;

6. Combinatia de culori deschis-inchis, mobilierul cu linii drepte de culoare roz, utilizarea in interior a maximului de alb, cu impregnari de negru contrastant va da un design strict și clar.

7. Combinarea diferitor nuante ale lemnului, a nuantelor intunecate și luminoase in interior vor face designul confortabil si delicat;

8. Combinarea lemnului de culori deschise și întunecate – un design proaspat și original. Nu uitați să adăugați accent pe lucruri sau detalii;

9. Combinatia dintre lemn și sticla ofera o atmosfera usoara si relaxata. Camera va deveni spatioasa, aerisita si usoara;

10. Constructia din lemn intunecat cu prelucrare alba reda interiorului un aspect luxos si bogat. Iar pentru a adauga originalitate, utilizati perne de culoare aprinsa.

11. Daca doriti un design nobil și luxos, alegeti mobilierul din lemn de culoare inchisa cu tapiserie bogata in visiniu.

12. Pentru a oferi interiorului aspect lucios si luxos, alegeți mobilier antic in stil traditional rusesc;

13. Articolele de mobilier din interior cu linii clare subliniază clasicitatea și frumusetea naturala a unei cabane din lemn;

14. Pentru dormitor este potrivit mobilierul din lemn masiv. Acesta va oferi camerei un lux aparte;

15. Se privesc interesant ornamentele pe tavan, care se fac cu ajutorul panourilor de relief;

16. Grinzile mari pe tavan vor da originalitate si, la necesitate, vor separa spatiul in zone. Grinzile pot fi plasate sub forma de desene ori figuri. Dar retineti ca grinzile masive nu sunt potrivite pentru incaperile cu tavane joase.

17. Daca unul dintre peretii din camera de zi este facut din sticla, camera va avea mai multa lumina si spatiu.

18. Draperiile cu trei culori vor constitui un decor interesant pentru ferestrele dintr-o casa din lemn. Secretul acestei tehnici consta in selectarea corecta si combinarea culorilor.

19. Draperiile ferestrelor vor adauga blandete si confort;

20. O alta modalitate simpla de a decora designul unei bucatarii sau al camerei de zi este folosirea scaunelor de același model, dar de culori diferite. Atunci, interiorul va exploda de culori.

21. Invioreaza interiorul accentul luminos pe unul din peretii incaperii. Poate fi o imagine mare, o lampa sub forma de coarne, imitatii-panouri pe usa si alte elemente decorative interesante.

22. Repetarea elementelor interiorului si a oglinzilor complica si extinde spatiul;

23. O opțiune rationala pentru o casa cu o suprafata mica este comasarea bucatariei si a camerei de zi, fapt care va adauga lumina și va extinde spațiul. Zonele pot fi separate cu ajutorul gamei de culori, separatiei zonelor sau mobilierului;

24. O optiune interesanta va constitui peretii despartitori intr-o camera spatioasa cu semineu incorporat, rafturi sau acvariu.

25. In sufragerie, sala de mese si hol este mai bine sa se utilizeze deschideri fara usi. O astfel de constructie va extinde spațiul și va creste cantitatea de lumina;

26. Usile din lemn cu vitralii diversifica nuanta peretilor.

27. Abundenta de lumina naturala va spori spațiul, va face interiorul insorit si luminos. Pentru camera de zi se potrivesc geamurile panoramice adecvate si ferestrele in podea. Pentru o casa cu doua etaje, solutia cu o a doua lumina va fi interesanta. A doua lumina in arhitectura implica absenta plafonului intre etaje.

28. Pentru casele mici si compacte, alegeti scarile spiralate. Ele arata dragut si nu ocupa mult spatiu. O scara mare este potrivita pentru o cabana spatioasa. Ea va face ca interiorul casei sa fie luxos si bogat. In plus, o astfel de scara este convenabila pentru a stransfera/cara obiecte grele.

29. Nu uitați ca locul de sub scari poate fi utilizat. De exemplu, faceți rafturi pentru carți, dulapuri sau noptiere. Pentru decorarea scarilor folosiți manere originale și balustrade. Ele nu servesc numai ca suport, ci si completeaza interiorul.