Decorare

Casele din busteni nu sunt doar o continuare a traditiilor constructiei rusesti. Astăzi CASELE DIN BUSTEAN constituie un mod de locuinta modernă confortabilă, cu un design original al interiorului și exteriorului. Lemnul se deosebeste de toate celelalte materiale de constructie printr-un inalt standart al ecologiei și sigurantei. Aroma plăcută a lemnului de pădure și proprietățile lui vindecatoare creeaza o atmosferă confortabilă în interiorul casei. Materialul natural stimulează schimbarea rapidă a oxigenului și menține de sine statator nivelul necesar al umiditatii. Construirea unei case din lemn are loc rapid și fără implicarea tehnicii deosebit de costisitoare. În plus, bustenii nu necesită un finisaj serios, deoarece ei înșiși arata atractivi și estetici. Ca rezultat, toate acestea se rasfrang pozitiv asupra costului final al construcției.

PARTICULARITATILE INTERIORULUI CASEI DIN BUSTENI

Finisajul intern într-o casă din bustean începe după aranjarea propriu-zisa a bustenilor. Astăzi, tot mai mulți clienți aleg finisajul la zero. Lemnul este un material nobil și estetic, care nu necesită finisaje speciale. Dacă doriți să păstrați designul natural, buștenii trebuie tratați cu decorative, care vor da strălucire suprafeței pereților, tavanelor și podelelor, păstrând proprietățile naturale ale copacului. Poate fi aplicat lemnului luciul sau strălucirea dorita, culoarea sau nuanta dorită. Pentru a păstra textura bustenilor, alegeți vopsele transparente. Cu toate acestea, exista si alte opțiuni. În orice caz, interiorul casei din busteni va accentuata frumusețea naturală a lemnului, la fel trebuie să păstreze atmosfera unică și compatibilitatea ecologică a structurii din lemn. Prin urmare, este recomandata alegerea materialelor naturale de finisare. Interiorul unei case din busteni depinde de stilul constructiei in ansamblu. Astăzi, eclectismul câștigă în popularitate, atunci când proprietarii caselor îmbină tot mai multe stiluri in utilizarea materialelor de construcție și de decorare. Deci este simpla combinația lemnului si a caramizii, a fatadei din piatra pe perete din bustean, a lemnului si pietrei, sticlei etc.

TIPURI DE CASE DIN LEMN

Stilul rusesc
– o opțiune tradițională pentru casele din lemn. Finisarea la zero a casei din busteni și volumul spațiului interior oferă spectru larg de oportunități în design de proiectare și aplicare a deciziilor nestandardizate. Acest stil este definit de balcoane spațioase, pervazuri, terase, sculpturi și alte elemente caracteristice. Într-o casă din lemn in stil rusesc se potriveste mobilier antic, o sobă sau un șemineu masiv.

Stilul clasic
– soluții simple, linii stricte și drepte. În acest caz, finisarea exterioară și internă se face numai din materiale naturale, care sunt concepute pentru a accentua frumusețea arborelui. Mobilier uniform cu forme și linii clare, camere pătrate sau dreptunghiulare, design laconic, fără detalii inutile – specificitatea stilului clasic. O astfel de casă are aspect simplu și rafinat.

Stilul scandinav
– modele simple de case cu o combinație rațională de lucruri necesare. În același timp, designul presupune o cantitate mare de lumină, culori strălucitoare și detalii. Această casă are funcționalitate și practicitate, concisie și minimalism. Casa este caracterizată printr-o mansarda, tavane joase în dormitoare, adiacente unei terase compacte confortabile cu acoperiș. Stilul modernist este potrivit pentru iubitorii de spațiu. Culorile luminoase și silențioase în interior, ferestrele din podea și mobilierul de-o culoare – asta definește stilul dat. Designul este discret, usor și rafinat. Structurile ușoare și ferestrele panoramice vor da mult spațiu liber. Acest stil este caracterizat de linii moi și netede, care se găsesc în deschideri de ferestre și uși, mobilier și alte obiecte.

Stilul kantri
– design caracterizat de traditiile naționale.Asadar, locuitorii din Nord folosesc piatra naturala in decor, cei din Sud insa planifica la constuctia casei o veranda sau o terasa. Britanicii iubesc mobilierul lacuit si alte elementele elegante. Printre detaliile distinctive ale stilului se numără prezența unui șemineu, a fotoliului balansor și a terasei lungi dreptunghiulare.

Cabana
– un design romantic proaspăt, care implică un acoperiș mare înclinat al unei case din lemn. Acoperișul se ridică la doi-trei metri de constructie, care protejează casa din bustean de efectele precipitațiilor și oferă spațiu pentru amenajarea terasei. O caracteristică distinctivă a acestui interior este o atmosferă liniștită și confortabilă în casă, folosind tonuri calde, moi și calme, fără detalii strălucitoare.