Constructia caselor din lemn toamna coincide cu multe dificultati, si anume schimbarea brusca a temperaturilor sub 0o C (zero grade Celsius), umiditate, noroi etc. De aceea, este mai bine sa te adaptezi mai intai la temperaturi negative. Prundisul inghețat va simplifica deplasarea tehnicii. Totodata, temperaturile negative vor contribui la evitarea aparitiei de mucegai și ciuperca. Toamna este cel mai potrivit timp pentru constructia unei case de lemn, deoarece exista piata de achizitie a lemnului de construcție la un pret favorabil. Dupa incheierea contractelor de achizitie, organizatiile ridica semnificativ costul.
Nu intarziati cu demararea lucrarilor de constructie a casei din lemn, dupa obtinerea autorizatiei – acum este momentul potrivit pentru asta!

Construcția casei din lemn pe timp de ierna
Privitor la constructia casei din lemn iarna sunt argumente pro și contra. Cost Wood construiește case din lemn “la cheie” pe tot parcursul anului, NOI care am acumulat o bogata experienta de constructive in toate conditiile climaterice.

Care sunt avantajele construirii pe timp de iarna?
In opinia noastra, iarna este cel mai bun sezon pentru constructia caselor din lemn. In primul rand, se taie o gramada de padure (exista material de ales, nu exista intreruperi legate de selectarea materialului). In al doilea rand, calitatea padurii! Au fost scrise mii de articole despre cum se comporta padurea pe timp de iarna. In al treilea rand, lipsa murdariei pe teren (padurea este curata iarna). In al patrulea rand, jurnalul rotunjit se usuca foarte incet. Cel puțin este crapat, riscul ca jurnalul va conduce este redus.
Un singur risc poate fi legat de zapada și probleme cu intrarile, dar se rezolva cu usurinta aceasta problema, prin livrarea materialului pe site cu manipulatoare bazate pe un vehicul de teren.