La Cost Wood – case din bușteni vrem să facilităm procesul de achiziție și construcție a caselor din lemn.

Din acest motiv aducem în atenția dumneavoastră cei 5 pași pe care, împreună, îi parcurgem pentru a ajunge la finalul mult dorit – casa din bușteni.

 

Etapa 1: Discuția. Discuția este una dintre cele mai importante etape în construirea unei case din lemn pentru că aici echipa Cost Wood vede proiectul clientului și ideile sale și, în același timp, așteptările sale. La rândul său, clientul află costurile și primește răspuns la orice întrebare legată de viitoarea casă. Clientul află că în prețul casei intră:

  • Procurarea lemnului
  • Tratarea lemnului în 5 etape (vezi mai jos)
  • Ușile – din pin nordic, triplu stratificat
  • Ferestrele – din același tip de pin
  • Acoperișul
  • Traseele electrice
  • Izolația

În această etapă nu este obligatoriu să existe un anumit proiect, putem discuta toate ideile și, împreună, să proiectăm casa visurilor.

 

Etapa 2: Batem palma. În această etapă atât echipa Cost Wood – case din bușteni, cât și clientul trebuie să știe cum vă arată casa (proiectul), unde va fi construit și în cât timp, precum și alte detalii organizatorice și administrative.

 

Etapa 3: Pregătirea bușteanului. Bușteanul este tăiat și tratat în 5 etape pentru durabilitate. Abia după aceste 5 etape de tratament, lemnul începe să prindă forma casei.

 

Etapa 4: Livrarea casei. În etapa 4 echipa Cost Wood livrează casa din lemn (fie în țară, fie în străinătate).

 

Etapa 5: Asamblarea. După ce am livrat construcția la destinație, începem să o montăm, conform proiectului, dar și a perioadei de timp stabilită. În general, echipa Cost Wood construiește într-o lună o casă din bușteni.

 

Există și o ultimă etapă – în care ne bucurăm de rezultat și cu zâmbetul pe buze chemăm clienții: Gata, casa voastră din bușteni vă așteaptă!