Pentru că MARTIE este luna femeii, ne-am gândit la un cadou autentic și practic pentru femeia iubită din viața ta. Un cadou deosebit care dăinuie peste ani, cu miros de lemn și multe amintiri frumoase.

DA, vorbim despre casele din bușteni Cost Wood.

O casă din bușteni poate fi cadoul potrivit la orice sărbătoare nu doar pentru poate fi utilizat, cu adevărat, ci și pentru că este de o frumusețe arhitecturală unică între toate casele.

 

Mai jos avem o listă cu 3 case din lemn care pot fi pe placul femeii:

 

CASA ANDREEA: este una din casele din bușteni pe care doamnele le apreciază deoarece în cei 90 mp se află tot ceea ce este necesar unei case: living, bucătărie, baie și o mansardă deschisă. Bineînțeles, mansarda deschisă este vedeta casei pentru multe doamne care preferă Casa Andreea.

 

 

CASA DIACONU: femeile prefera casa din bușteni Diaconu pentru că este o casa de familie. Cei 185 mp înseamnă spațiu suficient pentru ca toată familia să fie mulțumită, precum și doamna casei. Un alt motiv pentru care femeile aleg această construcție din lemn este datorită scării interioare – o capodoperă din lemn.

 

 

CASA AUSTRIA: este casa din bușteni ce combină lemnul (întreaga construcție) cu piatra (fundația) și care oferă o imagine specială. Tocmai de aceea, doamnele preferă această combinație inedită pentru casele din bușteni.

 

 

 

Dacă îți dorești un cadou util, original și frumos, știi unde ne găsești.

P.S: Știm că acest articol va fi valabil și peste ani deoarece casele din bușteni Cost Wood pot fi cadoul ideal și peste 10 ani.