Atunci când cineva ne întreabă despre ce le recomandăm pentru decorul caselor din lemn, spunem: decorul unei case din bușteni ar trebui să fie exact pe placul vostru. Fie că este simplu sau cu mai multe elemente, decorul casei reflectă gustul oamenilor care locuiesc în acea casă.

Dacă tu ai ales o casă din bușteni, bănuim că și decorul va păstra aceeași notă fină, autentică și plăcută vederii. Avem câteva idei de decor pentru camerele casei din bușteni, iar tu le poți nota – decorul caselor din lemn poate îmbrăca orice stil, atâta vreme cât bunul gust rămâne intact.

 

Elemente moderne și clasice:

Sufrageria acestei case din bușteni are multe elemente,  atât moderne (masa, scaunele, covoarele), cât și clasice (canapeaua). Datorită lemnului care le înconjoară, parcă toate elementele sunt așezate la locul lor, într-o armonie plăcută.

 

 

Decor simplist:

Casele din bușteni au nevoie de un decor simplu, aerisit, pe care lemnul să-l completeze perfect. Această cameră denotă un stil simplist, o notă de culoare, un aer de cabană din lemn.

 

 

Elemente din lemn:

Fie că alegem un vas de lemn pentru fructe sau un raft pentru sticlele de vin, elementele de decor din lemn sunt extrem de rafinate. Indiferent de locul în care le așezăm, lemnul atrage frumosul.

 

Tu cum îți decorezi casa din bușteni?