Pentru că buștenii sunt piesa de rezistență în construcțiile noastre, vrem să vă vorbim despre ei. Casele din bușteni au în componență 80% bușteni și 20% alte materiale necesare construcției precum: elemente din lemn necesare ușilor și ferestrelor,  materiale de interior (faianță, marmura, etc), elemente decorative, etc.

Acest procent ne determină să utilizăm în proiectele noastre DOAR LEMN DE CALITATE pentru ca toate construcțiile din bușteni să fie durabile, calitative și frumoase.

 

 

 

De unde procurăm lemnul?

Buștenii utilizați de echipa Cost Wood sunt tăiați de la 900 metri altitudine, tocmai de aceea, acest tip de buștean este foarte rar. De pildă, la 1 hectar de platou găsim aproximativ 3 bușteni pentru construcțiile din lemn.

Prin urmare, tăierea este una responsabilă, având în vedere raritatea și frumusețea lui.

 

Ce fel de bușteni utilizăm?

Cost Wood – case din bușteni construim DOAR CU BUȘTENI MASIVI. Nu utilizăm bușteni colibrați (rotunzi) deoarece atunci când îi tăiem pentru a-i curba sau împreună, își pierd din fibra.

 

Cum transformăm buștenii în case?

Prin muncă, dedicare și tratarea lemnului în 5 pași pentru ca la final casa din bușteni să fie exact așa cum îți dorești.