Casa de Vânătoare din bușteni?

Este o casă din bușteni cu iz vânătoresc de care clienții noștri se bucură de fiecare dată când intră-n ea.

Casa din bușteni Vânătorească este o are 360 mp și conține toate facilitățile de care o familie ar avea nevoie indiferent de anotimp, an sau alte contexte.

Construcția poate fi utilizată ca și…

Casă de vacanță: este o un proiect mare ce include dormitor, baie, bucătărie, 3 camere, mansardă, living, spațiu tehnic, terasă, adică, această casă are suficient spațiu pentru ca familia, prietenii familiei și apropiații să își petreacă vacanțele și concediile sub acoperișul unei case speciale, casa din bușteni.

Casă de familie: pentru familiile mari, recomandăm Casa de Vânătoare deoarece este construită în așa fel încât toți membrii familiei să aibă intimitate, spațiu suficient pentru diferitele activități de zi cu zi și bunăstare. De asemenea, casa din bușteni este construită conform principiilor de funcționare ale unei familii: puternică, durabilă, plină de bunăstare!

Pensiune: Fiind o construcție de 360 mp, Casa de Vânătoare poate fi utilizată și ca pensiune. Fie că locuiești într-un loc în care se practică turismul sau vrei să îți faci planuri în această direcție, o astfel de construcție din bușteni te poate ajuta.

 

Casa de Vânătoare din bușteni este o construcție multifuncțională!