Stilul norvegian al caselor din bușteni este fără asemănare. Casele din bușteni sunt extrem de populare în Norvegia pentru că îmbină utilul cu plăcutul, durabilitatea, avantajele financiare și cele sanitare. Construcțiile din bușteni de tip norvegian sunt în plină armonie cu natura, cu cei care o locuiesc și cu întreg mediul înconjurător – de aici și aspectul minunat al acestor case. Casele din bușteni de tip norvegian se recunosc prin:

  • Frumusețea desăvârșită
  • Masivitatea buștenilor
  • Designul unic
  • Componenta practică

 

Frumusețea desăvârșită:

Casa de tip norvegian din bușteni este pe cât de mare și impunătoare, pe atât de frumoasă și delicată, astfel frumusețea pe care construcția o îmbracă este desăvârșită.

 

Masivitatea buștenilor:

În construcțiile de tip norvegian se utilizează bușteni foarte masivi, pentru ca stilul norvegian să se recunoască de la distanță, iar durabilitatea acestora să fie pe viață.

 

Designul unic:

Îmbinarea perfectă a lemnului, buștenii masivi, finețea scărilor din casă, dar și mobilierul specific caselor de tip norvegian oferă întregii construcții din bușteni un design unic, de neegalat.

 

Componenta practică:

Norvegienii au îmbrățisat partea practică în orice domeniu, iar acest lucru se observă și în stilul construcției caselor din bușteni. Cost Wood a reușit să construiacă o casă practică, cu spații care sunt 100% utilizate de către locuitorii casei din bușteni.

Lasăm câteva imagini ca să te convingi!