CASA RUSU este casă din bușteni care poate fi ideală pentru:

  • Familii
  • Cuplurile proaspăt căsătorite
  • Pensionari

Daca te identifici în una din aceste categorii, atunci vei vedea, mai jos, de ce Casa Tudor din bușteni poate fi casa perfectă pentru tine.

 

Ideală pentru familii:

Casa RUSU are 160 mp care includ 3 dormitoare, un living, o baie, o bucătărie, o teresă și un hol, așadar, foarte mult spațiu pentru joaca copiilor, colțurile de relaxare ale mamei, dar și biroul tatei.

 

Casa din bușteni potrivită pentru cuplurile proaspăt căsătorite:

Casele din bușteni au o proprietate extraordinară – mirosul proaspăt al lemnului care emană un aer mereu proaspăt, mereu fresh și energic, iar acest lucru dă un sentiment de liniște celor care abia s-au căsătorit. Liniștea casei din bușteni se transpune și în priveliștea celor 2 balcoane ale casei, pe care adesea, clienții le consideră locurile favorite ale casei. Pe lângă acestea, construcțiile din bușteni sunt durabile, odată construite, cuplurile își pot direcționa banii în alte părți, nu doar în casă.

 

Construcțiile Cost Wood din bușteni sunt potrivite și pentru pensionari:

Când ești la pensie ai nevoie de liniște deplină, energie pozitivă și căldură. Casă Rusu oferă locuitorilor liniștea de care au nevoie pentru zile frumoase și bune, iar mirosul de rășină emană, prin pereții din lemn, energie pozitivă și un aer proaspăt. Bineînțeles, datorită autoreglării termice, locuitorii vor avea căldură iarna și răcoare vara – pentru zile și mai frumoase, și mai bune!

 

Indiferent în ce categorie ești, Cost Wood – case din bușteni recomandă proiectul Casa RUSU!