Casa din busteni este, in continuare in topul preferințelor constructiilor de case din Europa, mai ales in tarile nordice unde accentul cade pe imbinarea utilului cu plăcutul.
De ce spunem că atunci când vine vorba de casele din bușteni automat îmbinăm utilul cu plăcutul?

1. PLACUTUL
CostWood – case din busteni ofera construcții de case unice. Aceste design-uri sunt pe cât de simple, pe atât de complicate. Simplitatea oferită de prezența lemnului peste tot prin casă, iar complexitatea îmbinării lemnului, finețea pe care o capătă după montare și structura lemnului oferă casei alura magică de care are nevoie.

2. UTILUL
Casele din bușteni au multe beneficii, dar preferata noastră este autoreglarea termica. Această calitate a lemnului permite o reglare automată a climei din casă, menținând căldura în timpul iernii și aerul proaspăt în timpul verii.

Lemnul are o conductivitate termica scazuta și mentine caldura în interiorul locuintei, astfel încât casele din lemn nu au nevoie de izolație suplimentară.
Ca o comparatie intre casele din lemn și casele din cărămidă, izolația este de 4 ori mai mare decât al unui perete similar din caramida. Un perete de 200 mm din lemn corespunde cu un perete de 600-800 mm din caramida. Este extrem de interesant cum lemnul abdoarbe umiditatea din aer pentru ca aerul din casa sa fie fresh mereu.

Pentru ca iernile să fie calde, iar verile reci, casele din bușteni CostWood sunt soluția ideală!