Crearea unui proiect este o mare responsabilitate, una dintre cele mai interesante etape in construirea unei case. Un design competent asigura fiabilitate si durabilitate, un echilibru armonios intre functionalitate si estetica constructiei. Proiectarea se desfasoara tinand seama de specificul solului si apei subterane de pe teren, inclusiv de construirea ulterioara a retelelor de comunicatii. Este important sa se reflecte asupra fiecarui element, inclusiv locatia casei pe teren, designul interior si exterior al casei din lemn sau cabanei.
Prin urmare, inainte de efectuarea proiectului este importanta efectuarea cercetarilor si analizelor caracteristice gradinii. Aceste rezultate sunt utile pentru calcularea, proiectarea si alegerea tipului de fundatie.

Cu compania Cost Wood puteti alege un proiect gata de casa din busteni sau o cabana. Arhitectul companiei va perfectiona si transforma optiunea dvs. luand in considerare caracteristicile terenului si dorintele clientului. Proiecte interesante de case de diferite dimensiuni, functionalitate si inaltimi, cu pod si garaj, balcon si terasa pot fi gasite in catalogul proiecte

Puteti comanda un proiect individual de casa si in formatul 3D. Acest lucru va permite crearea fara probleme a imaginii casei din lemn si simplificarea constructiei ulterioare. La etapa de proiectare, ele calculeaza volumul materialelor necesare, selectarea tipului de fundatie si a acoperisului, determinarea costului de lucru si realizarea unei estimari reale a constructiei in ansamblu.